Skip to content

No Rail heeft uw steun nodig!

Juicht u de initiatieven van No Rail van harte toe? Steun ons dan met een (kleine) financiële bijdrage. Uw hulp zorgt ervoor dat we samen een vuist kunnen blijven maken naar de lokale, provinciale en landelijke politiek. Uw steun zorgt ervoor dat we als burger een signaal kunnen blijven afgeven. Nu, maar ook in de toekomst!

Waarom vragen wij om een financiële bijdrage?

Burgerinitiatief No Rail is een stichting die geheel draait op een aantal vrijwilligers en mensen die zich belangenloos inzetten. Om de stichting draaiende te kunnen houden, hebben we helaas ook inkomsten nodig, bijvoorbeeld voor het maken van flyers of het organiseren van acties, zoals een debat met politici. In de paar maanden tijd dat No Rail bestaat hebben we lokaal aardig wat bekendheid gekregen en zijn de politieke partijen goed op de hoogte van de onvrede die er leeft. Het kan natuurlijk nog beter en er is nog veel te doen. Veel mensen in de regio zijn zich niet bewust van de problematiek rond de goederentreinen, weten niet wat er boven hun hoofd hangt of denken dat het allemaal we los zal lopen…

Staat u achter de missie en doel van No Rail, ondersteun de stichting dan. U kunt uw eenmalige of periodieke bijdrage overmaken op (Rabo)bankrekeningnummer 1593.28.896 ten name van Stichting Burgerinitiatief No Rail te Hengelo. We danken u hartelijk voor uw steun. Zonder u kan een initiatief als No Rail niet bestaan.

Heeft u vragen over het steunen van No Rail of heeft u ideeën voor fondsenwerving? Neem dan gerust contact met ons op! U helpt No Rail natuurlijk ook door familie, vrienden en andere mensen te vertellen over de plannen die de overheid heeft voor de intensivering van het goederenvervoer en wat de gevolgen hiervan zullen zijn. Lees er alles over op norail.nl of ijssellijn.info.

Deel bericht

  • Delicious
  • Digg
  • Newsvine
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati
  • Twitter

Reacties

Er zijn reacties op dit bericht.

Trackbacks

Er zijn geen trackbacks op dit bericht