Skip to content

Contact

NoRail is te bereiken via: stichtingnorail@gmail.com.

Heeft u vragen aan het bestuur? Wilt u meer informatie over Burgerinitiatief No Rail? Heeft u ideeën voor acties om de lokale, provinciale of landelijke politiek en media te laten weten dat de burgers van Hengelo niet zitten te wachten op meer dan 80 goederentreinen per dag? Wilt u zich als vrijwilliger aansluiten bij No Rail? Heeft u wellicht een bepaalde expertise? Meld u aan!


— Klik hier om ons een bericht te sturen —


<2>Over NoRail

Stichting Burgerinitiatief No Rail is opgericht in november 2011.

No Rail werkt nauw samen RONA, Regionaal Overleg Noordelijke Aftakking. De RONA vertegenwoordigt bewoners- en belangenverenigingen langs de IJssellijn, Twentelijn en TwenteKanaallijn. No Rail ondersteunt de missie en visie van RONA. Ook No Rail wil een oplossing die ook voor volgende generaties bruikbaar is en waarbij rekening gehouden is met zowel de leefbaarheid en veiligheid van de mensen, als de economie en de natuur. We willen een oplossing, die het probleem in zijn geheel aanpakt. Duurzaam, toekomstvast en integraal. Lees hier meer over de missie en visie van No Rail.

Het bestuur van No Rail wordt gevormd door:

Voorzitter
Hans Heerze

Secretaris
Antek Olszanowski

Penningmeester
Michael Hess

Bestuurslid:

Jeannette Lodeweges

KvK-nummer: 51422824
Bankrekeningnummer NL95RABO0159328896 ten name van Stichting Burgerinitiatief No Rail te Hengelo.

Contact?

Heeft u een bepaalde expertise? Heeft u kennis of deskundigheid op bijvoorbeeld het gebied van transport, wet- en regelgeving, techniek, communicatie of fondsenwerving? Wilt u als vrijwilliger helpen met het uitdelen van flyers of helpen bij activiteiten? Wilt u actief betrokken zijn bij de acties van No Rail in Hengelo / Twente? Neem dan contact met ons op via bovenstaande link. We horen graag van u!