Warning: preg_replace(): Unknown modifier 'F' in /customers/1/f/5/norail.nl/httpd.www/wp-content/themes/phosphorusity/functions/required/template-top.php(1) : eval()'d code on line 1 Onderzoek naar alternatieven door provincies en havenbedrijf « Burgerinitiatief No Rail Hengelo

Skip to content

Onderzoek naar alternatieven door provincies en havenbedrijf

Goederentrein3De provincies Gelderland en Overijssel gaan samen met het Havenbedrijf Rotterdam onderzoek doen naar de aanleg van een nieuwe noordelijke aansluiting op de Betuweroute. Ze vinden dat het kabinet veel te veel focust op lokale aanpassingen van het bestaande spoor.

 

NoRail is blij met dit initiatief en doet zelf, samen met de hogeschool Saxion, ook onderzoek naar de impact van alternatieve vervoersopties en spoortrace mogelijkheden. De ingrediënten van ons onderzoek sluiten daarbij dus goed aan. Het zou kunnen gebeuren, dat de oostelijke Betuwelijn van Arnhem naar Zwolle en vandaar richting Scandinavië wordt gelegd. Een dergelijke variant werd destijds ook voorzien als de Noordelijke aftakking van de Betuweroute.

Lees hier meer over het initiatief

Deel bericht

  • Delicious
  • Digg
  • Newsvine
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati
  • Twitter

Reacties

Er zijn reacties op dit bericht.

Trackbacks

Er zijn geen trackbacks op dit bericht