Warning: preg_replace(): Unknown modifier 'F' in /customers/1/f/5/norail.nl/httpd.www/wp-content/themes/phosphorusity/functions/required/template-top.php(1) : eval()'d code on line 1 Enquete ten Hag « Burgerinitiatief No Rail Hengelo

Skip to content

Enquete ten Hag

Ten Hag makelaars houdt een enquete om gegevens te verzamelen over de huizen langs het spoor.
Ze doen onderzoek naar de invloed van de goederentreinen op de leefbaarheid en de prijs van de woningen.
Vul hem in op Goederentreinen enquete


.

Deel bericht

 • Delicious
 • Digg
 • Newsvine
 • RSS
 • StumbleUpon
 • Technorati
 • Twitter

Reacties

 1. maurice van aken September 12, 2012

  Schrijf hier uw berichtx als bewoner langs het spoor wil ik graag mee doen aan alle acties, maar wil ook graag op de hoogte gehouden worden. Hebben verantwoordelijke mensen voor dit project zich wel eens afgevraagd hoe de aansluiting na oldenzaal met die trein door Bad Bentheim e.d zal gaan verlopen,…is duitsland er wel klaar voor om vele treinen extra via oldenzaal op te vangen,,,,zij hebben nu ook al problemen met aansluiting van betuwe lijn over de grens, dus project is ook al niet goed geslaagd, blunder betuwelijn,……….
  Het kleine bad bentheim en vele andere duitse plaatsen zitten hier toch ook niet op te wachten,
  mogen wij wel met al die treinen via dit deel duitsland door,…..of gaan wij dit net als betuwelijn
  pas later onderzoeken en ontdekken,…..en loopt het weer op een kostenverslinderd project uit

  • NoRail September 12, 2012

   Wij weten van onze contacten in Bentheim dat het huidige spoor verder Duitsland in er niet klaar voor is. De bestuurders hebben ook aangegeven negatief tegenover een uitbreiding van het aantal goederentreinen te staan. Wat dat aangaat dus hetzelfde verhaal als met de Betuwe route.

Trackbacks

Er zijn geen trackbacks op dit bericht