Warning: preg_replace(): Unknown modifier 'F' in /customers/1/f/5/norail.nl/httpd.www/wp-content/themes/phosphorusity/functions/required/template-top.php(1) : eval()'d code on line 1 Kamerlid Monasch komt bij NoRail over toename goederenvervoer « Burgerinitiatief No Rail Hengelo

Skip to content

Kamerlid Monasch komt bij NoRail over toename goederenvervoer

De bezorgdheid in Twente over de voorziene toename van het goederenvervoer per spoor dwars door Twentse gemeenten neemt toe. Op uitnodiging van de Hengelose gemeenteraadsfractie van de PvdA brengt tweede kamerlid Jacques Monasch op zaterdag 10 maart een bezoek aan Hengelo. Tijdens dit bezoek zullen PvdA-bestuurders uit de betrokken Twentse gemeenten en de belangengroep ‘No Rail’ de enorme gevolgen van de kabinetsplannen bespreken.

De Hengelose PvdA-fractievoorzitter Maarten Hollander: ‘Een toename van het goederenvervoer met ongeveer 80 treinen per dag is dramatisch voor de leefbaarheid van de Twentse gemeenten. De overlast van trillingen, geluid en de gevolgen voor de doorstroming van het verkeer zijn onaanvaardbaar. Er is onvoldoende gekeken naar alternatieven, en nauwelijks geld beschikbaar om de gevolgen te beperken. We zullen als Twentse gemeenten de handen ineen moeten slaan om deze plannen te stoppen’.

Tijdens het werkbezoek zullen onder leiding van No Rail een aantal knelpunten in Hengelo worden bezocht.

Deel bericht

  • Delicious
  • Digg
  • Newsvine
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati
  • Twitter

Reacties

  1. Voor actuele informatie zie http://www.betuwelijn.eu. Lijkt me verstandig dat alle Nederlandse bewoners hun handen ineen slaan.

Trackbacks

Er zijn geen trackbacks op dit bericht